23.2.2024. 20:54
0
Sloga pobijedila GOŠK, hat-trick Dejana Vidića
U prvoj utakmici 20. kola nogometne Wwin lige Bosne i Hercegovine Sloga iz Doboja je večeras u gostima pobijedila Gošk sa 4:2.

Dejan Vidić je postigao "hat-trick" i sa nova tri pogotka došao do brojke od 13 golova. Sada ima samo dva gola manje od Nemanje Bilbije koji je prvi golgeter lige sa 15 golova.

Vidić je goste doveo do dva pogotka prednosti golovima u 9. i 38. minuti.

Do kraja poluvremena domaći su uspjeli smanjiti zaostatak, nakon što je Batarelo iskoristio lošu reakciju golmana Trake. Ipak, u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Sloga ponovo vraća dva gola prednosti kada Kvesić pogađa za 3:1.

Mihaljević je u 84. minuti uspio ponovo da smanji zaostatak domaće ekipe, ali je u 90. minuti Vidić postigao svoj treći gol i postavio konačan rezultat.

Sloga je na petom mjestu sa 31 bodom, dok je GOŠK na osmoj poziciji sa 23 boda.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.