26.2.2024. 19:26
0
Ismir Mirvić se oglasio po pitanju stadiona Koševo: Ponosni smo na našu historiju, ali sigurno da u budućnosti hoćemo i možemo mnogo bolje
FK Sarajevo otkrio je danas idejni plan rekonstrukcije stadiona Koševo, a radovi na modernizaciji najvećeg stadiona u našoj zemlji uskoro će započeti.

Tim povodom oglasio se i predsjednik Sarajeva Ismir Mirvić, koji je najavio da postoje veliki planovi za klub u budućnosti.

"Vjerujem da Sarajevo kao klub i kao brend nema limitacija. Historija je pisala svoje uspjehe i na to smo ponosni, ali sigurno da u budućnosti hoćemo i možemo mnogo bolje. Klubu je trebala reforma i sistemsko rješenje. Novi temelji za nove generacije. Danas nam je najpotrebnije zajedništvo. Modernizacija našeg doma je sljedeći korak u ispunjavanju naše strategije, za što nam je potrebna podrška svih nivoa vlasti. Želim da zajedno pišemo historiju i ostavimo nasljeđe za sve buduće generacije. Ovo je prvi zajednički korak u tome", poručio je Mirvić.



(Ajdin B.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.