12.3.2024. 8:14
0
Loše vijesti za selektora Miloševića uoči baraža: Ostao je bez defanzivca
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u predstojećoj utakmici baraža za Evropsko prvenstvo protiv Ukrajine biti bez defanzivca Adriana Leona Barišića.

Ovaj 22-godišnji fudbaler Basela povrijedio se u susretu švicarskog prvenstva protiv Young Boysa već u ranoj fazi utakmice, a tamošnji mediji pišu da mu se predviđa pauza od nekoliko sedmica.

To znači da se Barišić neće moći odazvati selektoru Savi Miloševiću na okupljanju koje je zakazano za naredni ponedjeljak.

Umjesto Barišića, Milošević će vjerovatno uputiti naknadni poziv nekom od stopera koji prvobitno nisu našli svoje mjesto na spisku, ali o tome će više informacija biti poznato uskoro.

Podsjetimo, Zmajevi će dočekati Ukrajinu u meču baraža Lige nacija a taj susret se igra 21. marta u Zenici sa početkom u 20:45 sati.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.