13.3.2024. 13:35
0
FK Sarajevo i Adidas u dugoročnoj saradnji
FK Sarajevo i Adidas sa najavljuju dugoročnu saradnju koja će trajati do 2027. godine. Ovaj ugovor očvrstit će Adidas kao službenog tehničkog sponzora našeg kluba.

Saradnja između FK Sarajevo i adidasa označava zajedničku posvećenost stilu i što je najvažnije, visokim performansama.

“Sretni smo i ponosni što je globalni brend prepoznao kvalitetu, viziju i ideju FK Sarajevo. Ovo partnerstvo ne samo da naglašava položaj našeg kluba u fudbalskom svijetu, već također i Adidasove kapacitete podržavanja razvoja na svim nivoima sporta. Riječ je o sveobuhvatnoj saradnji u kojoj će Adidas osigurati vrhunsku odjeću i opremu za naše igrače, navijače, trenersko i pomoćno osoblje. Sa poznatom stručnošću u sportskim inovacijama partnera, sigurni smo da će Bordo nacija biti opskrbljena sa najboljom opremom za nastupe na terenu i van terena”, stoji u objavi.

Naša predanost kvaliteti, profesionalnoj usluzi i atraktivnim cijenama učinila nas je prvim izborom za hiljade fudbalskih entuzijasta u 15 različitih zemalja i tržišta – izjavili su iz R-GOL.com.

R-GOL.com je najveći fudbalski retailer u Centralnoj Evropi, s opsežnom ponudom opreme renomiranih proizvođača. Ovo partnerstvo označava zajedničku predanost inovacijama.

Zajedno s Adidasom, uzbuđeni smo što krećemo na ovo putovanje i radujemo se postizanju novih visina na terenu i izvan njega. Pratite nas za više novosti dok zajedno krećemo u ovo uzbudljivo poglavlje!

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.