18.3.2024. 16:07
1
Ni Tuzla City se neće odazvati pozivu Ismira Mirvića: "Klečali smo na Koševu zbog lošeg suđenja, podršku nismo dobili"
Još jedan klub je potvrdio da neće doći na sastanak koji je sutra u Sarajevu organizovao prvi čovjek FK Sarajevo Ismir Mirvić, a radi se o FK Tuzla City.

Mirvić je razočaran suđenjem na meču Kupa BiH između Sarajeva i Borca kada je njegov tim napustio teren u sudijskoj nadoknadi, te je sutra pozvao sve klubove Wwin lige da sjednu za stol.

Ipak, čini se da od od sastanka bukvalno nema ništa. Dolazak su tek potvrdili predstavnici Sindikata profesionalnih fudbalera naše zemlje, dok su  FK Željezničar i Veleže potvrdili da neće doći.

Ostali klubovi za sada šute, a za SportSport je potvrđeno da na sastanak neće doći ni predstavnici FK Tuzla City.

"Nećemo doći sutra u Sarajevo. Svjesni smo mi da se neke stvari moraju dovesti u red, ali vrijeme i mjesto održavanja sastanka nisu u redu. Takve stvari se trebaju organizovati na pravi način, sastanak treba pripremiti i adresa je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine. Prije par mjeseci smo na Koševu prvi minut kleknuli u znak protesta protiv lošeg suđenja.

Tražili smo podršku od Sarajeva ali je nismo dobili uz obrazloženje da gledaju svoje interese. Uglavnom, moramo svi zajedno raditi da se neke stvari ne dešavaju i Tuzla City će uvijek biti za to i nećemo šutjeti, kao to nismo ni do sada ali još jednom ću reći da nećemo dolaziti sutra u Sarajevo", naveo je predsjednik FK Tuzla City Almir Husić.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.