19.3.2024. 20:42
0
Kompletni Zmajevi trenirali na Grbavici pred duel sa Ukrajinom
FOTO: Reprezentacija.ba
Reprezentativci BiH su večeras na stadionu ‘Grbavica’ obavili drugi, pretposljednji trening uoči baraž meča sa Ukrajinom koji se igra 21. marta u Zenici.

Kapiten Edin Džeko (38), koji je propustio sinoćnji trening jer je u nedjelju kasno igrao meč turske Superlige sa Fenerom, je trenirao večeras.

Na treningu su bili i Kenan Pirić (29) te Nemanja Bilbija (33), koji sinoć nisu trenirali, pa je selektor Savo Milošević (50) na raspolaganju imao sve igrače.

Zvanična press konferencija naše selekcije pred duel sa Ukrajinom na programu je sutra u 12,00 sati u prostorijama FS BiH.

Službeni trening zakazan je sutra za 19,00 sati na stadionu ‘ Grbavica’.

Reprezentativci Ukrajine će svoju press konferenciju imati sutra u 17,00 sati u Zenici, a pola sata kasnije će trenirati na stadionu ‘Bilino Polje’, piše Reprezentacija.ba.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.