21.3.2024. 19:33
0
Prolaz na Euro donosi milione: Koliko će NS BiH zaraditi ako reprezentacija ode u Njemačku
Fudbalska A reprezentacija BiH večeras igra susret play offa protiv Ukrajine za plasman na Evropsko prvenstvo.

U reprezentaciji BiH vjeruju kako mogu popraviti utisak iz kvalifikacija i plasirati se na Evropsko prvenstvo. Za neke iskusnije igrače poput Edina Džeke, Miralema Pjanića, radeta Krunića, Seje Kolašinca, Ibrahima Šehića… plasman na Euro bi bi kruna karijere.

Osim što bi “Zmajevi” odlaskom na EP u Njemačku obradovali naciju, NS BiH bi do vrha napunio kasu. Naime, ranije je određen nagradni fond, a sam plasman na Euro donosi sigurnih 9.25 miliona eura! Toliko novca dobit će svaki od pobjednik grupa Lige nacija, koji će se plasirati na Euro.

Podsjetimo, BiH večeras protiv Ukrajine igra u Zenici sa početkom od 20:45 sati. U slučaju prolaza, “Zmajevi” bi u utorak na Grbavici ugostili pobjednika iz duela Izrael/Island.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.