23.3.2024. 9:36
0
Velšanin pogodio ishod utakmice BiH-Ukrajina i zaradio basnoslovnu svotu novca
FOTO: n/fsbih
Jedan kladioničar iz Velsa zauvijek će pamtiti rasplet utakmice Bosna i Hercegovina - Ukrajina jer je zahvaljujući ludoj završnici i preokretu postao bogatiji za više od 9.000 KM, piše Sport1.

Nogometni fan Connor Parker pohvalio se dobitnim listićem kojim je s 2,5 uloženih funti zaradio 4.099 funti, odnosno oko 4.800 eura. To mu je donio sretni i nevjerovatni rasplet utakmice u Zenici.

Velšanin je pogodio "sve i svašta" s utakmice baraža za Evropsko prvenstvo između BiH i Ukrajine. Kombinovao je da će Ukrajina pobijediti, Artem Dovbyk postići gol, da će na utakmici biti tri ili više golova te da će defanzivac Ukrajine Mykola Matviyenko dobiti žuti karton.



Sve to se desilo u Zenici zahvaljujući ludnici u završnici kada Dovbik postiže gol za pobjedu.

No, nije to sve što je trebalo ovom Velšaninu pa je tako pogodio mnogo toga i na utakmici Velsa i Finske.

Prognozirao je da će Brennan Jonhson postići gol, da će oba tima postići gol, da će Vels pobijediti i da će Robin Lod dobiti žuti karton.

(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.