3.4.2024. 13:14
0
Baždarević: Do utakmice protiv Veleža sam bio optimista. Sada sam već iskreno zabrinut za Želju
Fudbaleri Željezničara igraju košmarnu sezonu, u kojoj se klub bori za opstanak.

Stanje u kojem se nalazi Željezničar komentarisao je i Mehmed Baždarević, koji kaže kako je postao zabrinut nakon poraza od Veleža.

“Sve do zadnje utakmice nisam čak ni bio zabrinut jer ostao sam, rekao bih, optimista. Vidio sam tu ekipu u jednom momentu u jednom jako dobrom svjetlu. Međutim, sad sam iskreno zabrinut”, izjavio je Baždarević za Dnevni avaz.

“I dalje vjerujem da Željo, u odnosu na direktne konkurente koji se bore za opstanak, ima fudbalske i vanfudbalske argumente za izbjegavanje katastrofe. Tu, prije svega, mislim na navijače, koji će svakako pomoći da izađu iz ove teške situacije. Lako je sada krivce tražiti u bilo kome, ali, kako sam već rekao, moramo biti solidarni i svi zajedno tražiti izlaz – stručni štab i igrači, ali i Uprava”, dodao je Baždarević.

Željezničar će u narednom kolu Wwin lige BiH gostovati u Modriči kod ekipe Sloge, dok će potom dočekati Sarajevo u gradskom derbiju.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.