17.6.2024. 10:15
0
Za Filipa Kostića je završeno Evropsko prvenstvo
Engleska je započela Evropsko prvenstvo u fudbalu pobjedom protiv Srbije od 1-0 u Gelsenkirchenu, gdje je jedini gol postigao Jude Bellingham u 13. minuti. Nakon ovog poraza, Srbiji je stigla još jedna loša vijest – Filip Kostić (31) je završio svoj nastup na turniru zbog povrede.

Kostić je započeo meč protiv Engleske, ali je morao napustiti teren u 43. minuti zbog povrede koljena. Odlazak s terena bio je emotivan trenutak, budući da je Kostić bio vidno potresen.

Srbijanski mediji su dan poslije utakmice objavili da je Kostićeva povreda ozbiljna i da se neće moći vratiti na teren tokom ovog Evropskog prvenstva.

Srbija će se sada pripremati za preostale utakmice u grupi, gdje će se suočiti s Danskom i Slovenijom, nadajući se da će uprkos Kostićevom izostanku uspjeti izboriti prolazak dalje.

(Ajdin B.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.