19.6.2024. 10:31
0
Ističe posudba - Šta će biti sa Kolumbijcem Viverosom koji je na Koševu odigrao devet minuta: Ne želi da se vraća u Sarajevo
Kevin Viveros (24), iskusni napadač iz Kolumbije, prošlog ljeta je stigao u FK Sarajevo, ali je u dresu koševskog premijerligaša odigrao samo devet minuta (Konferencijska liga protiv Torpeda).

Nakon što je Bordo tim ispao iz Evrope, uslijedila je promjena trenera, na Koševo je stigao Simon Rožman, a Kolumbijac nije bio u kadru za prvenstvene utakmice. Krajem novembra prošle godine iz Južne Amerike je stigla vijest da će Viveros na posudbu u CD La Equidad.

- Viveros se kao posuđen igrač priključio ekipi CD La Equidad do ljeta 2024. godine s mogućnošću otkupa kao i mogućnošću produženja posudbe do zimskog prijelaznog roka 2025. godine - saopćili su 7. decembra prošle godine iz FK Sarajeva.

A sada iz Kolumbije dolaze vijesti da je Viveros donio odluku. Tamošnji mediji pišu da ne želi ostati u CD La Equidad, ali ni da se ne želi vratiti na Koševo, o čemu je navodno njegov agent obavijestio i FK Sarajevo.

Navodi se kako Viveros ima tri opcije za nastavak karijere. Dvije su vezane za rodnu Kolumbiju, a jedna je vezana za Saudijsku Arabiju.

Korpulentni napadač je za CD La Equidad odigrao 21 utakmicu i postigao osam golova.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.