19.6.2024. 22:27
1
FK Sarajevo odgovorio na naslov da je u "srpskim bojama": Za one koji vide druge...
FOTO: FK Sarajevo/Mozzart
Srbijanski sportski portal Mozzart Sport danas je objavio članak pod naslovom "Sarajevo u srpskim bojama, potpisali Rockov, Đorđević i bek iz Surdulice".

Aludirali su novinari ovog portala na trojicu fudbalera iz Srbije koji su u jednom danu potpisala ugovore sa klubom sa Koševa, ali je njihov naslov dobio pomalo provokativnu konotaciju iz dobro poznatih razloga.

Vrlo brzo je stigao odgovor sa Koševa, koji se oglasio fotografijom na kojoj je napisano "Fudbalski klub Sarajevo je bio i uvijek će biti u bordo-bijelim bojama".

"Za one koji vide neke druge boje", napisali su u opisu fotografije.


1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.