27.6.2024. 8:59
0
Urnebesni Amar Osim napravio novi "show" u studiju BHT-a: Napravio grešku pa se naljutio na sebe
Legendarni bh. trener Amar Osim ponovo je napravio ‘show‘ u studiju BHT-a.

Osim tokom ovogodišnjeg Evropskog prvenstva radi kao stručni konsultant, a čini se da mu najveći problem prilikom analiza utakmica predstavlja reprezentacija Nizozemske, ali ne zbog fudbalskih razloga.

Kao što smo već pisali, poznato je da je Nizozemska od 2020. godine zvanično izbacila naziv ‘Holandija‘ iz upotrebe, no mnogima, pa tako i Osimu, taj je izraz ostao mnogo prirodniji. 

Osim je sinoć nakon utakmice Češke i Turske koja je završena sa čak 18 žutih i 2 crvena kartona, podsjetio na čuvenu utakmicu Svjetskog prvenstva 2006. godine između Nizozemske i Portugala, ali je tom prilikom ponovo Nizozemsku nazvao Holandijom.

Uslijedila je gestikulacija koja je nasmijala i voditelja Ognjena Dujkovića, ali i nekadašnjeg igrača Željezničara Dželaludina Muharemovića, prenosi Sport1.



(Ajdin B.)

Amar Osim
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.