30.6.2024. 12:15
0
Turski novinar: Džeko ima ponudu iz hit lige koja donosi milione
Kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko, u posljednje vrijeme našao se u centru pažnje zbog mogućeg transfera, odnosno odlaska iz Fenerbahčea.

Džeko ima ponuda, ali odluka o njeovom odlasku iz Fenera još uvijek nije donesena. Turski novinar Yagiz Sabuncuoglu, koji je jako dobro upućen u zbivanja u Feneru, napisao je:

“Trenutna situacija između Fenera i Džeke je nejasna. Nikakva odluka o budućnosti nije donesena, a Džeko je dobio ponudu Hajduka i i iz Saudijske Arabije”, navodi ovaj novinar.

Saudijska Arabija već neko vrijeme smatra se hit ligom, u koju odlaze brojne evropske zvijezde zbog enormnih ugovora. Da li će tim stopama krenuti i Džeko, ostaje da vidimo.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.