4.7.2024. 10:12
0
Pao dogovor: Željezničar vraća ljubimca navijača?
FOTO: Rade Šešlak/fkz.ba
Brazilski fudbaler Clerismario Santos (22) mogao bi se ovog ljeta vratiti u Željezničar.

Brzonogi krilni fudbaler je prije tačno godinu dana napustio Grbavicu i prešao u AEK Larnacu, s kojom je zamalo osvojio titulu na Kipru, ali se u ovom klubu nije uspio dovoljno nametnuti.

Iako je Santos sakupio 17 ligaških nastupa u dresu AEK-a, uglavnom je dobijao priliku sa klupe i tek je tri puta bio starter.

Po svemu sudeći, AEK ni u novoj sezoni neće imati Santosa u prvom planu, pa je otvorena opcija da Brazilac ode na posudbu.

FK Željezničar bi želio vratiti Santosa, a kako nezvanično saznajemo dogovor je skoro pa završen. Santos je bio ljubimac navijača Plavih, pa će se tako sigurno mnogi obradovati zbog njegovog povratka na Grbavicu.

Santos je za Željezničar odigrao 35 utakmica, postigao je osam golova uz pet asistencija i za kratko vrijeme provedeno na Grbavici postao ljubimac navijača Plavih.

Prije AEK-a i Željezničara, Santos je nastupao za Rudar Prijedor.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.