21.7.2024. 20:12
0
Stručni štab "Zmajeva" radi "punom parom": Mjesec i pol prije utakmica reprezentacije se okupili. Spahić telefonira, tu je i statistika fudbalera
Stručni štab fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine okupio se mjesec i pol dana uoči narednih utakmica "Zmajeva" i početka Lige nacija.

Tačnije okupio se dio stručnog štaba, naime selektor Sergej Barbarez je podijelio fotografiju sa sastanka sa Emirom Spahićem i Ninoslavom Milenkovićem.



Kuju se planovi za predstojeće izazove. Spahić je uhvaćen kako razgovara na telefon, dok Milenković "češlja" statistike i podatke bh. fudbalera.

Naš tim se nalazi u elitnoj “A” skupini UEFA Lige nacija u grupi sa Nizozemskom, Mađarskom i Njemačkom.

Prvi meč selektor Sergeja Barbareza očekuje 7. septembra, a za protivnika će imati selekciju Nizozemske, dok je tri dana kasnije na rasporedu meč protiv Mađarske.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.