23.7.2024. 19:18
2
Tegeltija komentarisao ispadanje Veleža: "Kad je to BiH postala fudbalska sila, pa može potcjenjivati Andoru?"
FK Velež je prošlog četvrtka eliminisan iz prvog pretkola Konferencijske lige od andorskog Intera.

Rođeni su sa ukupnih 2:6 poraženi od Andoraca. Mnogi su to okarakterisali kao veliku ili najveću blamažu u historiji bh. fudbala, no ima i onih koji smiruju strasti.

Jedan od takvih je i Milan Tegeltija, bivši predsjednik Borca, koji se još jednom oglasio na svom Twitter profilu.

- Povodom "blamaže" Veleža. Kad je to BiH postala fudbalska sila, pa može potcjenjivati Andoru? Koji to rezultati opravdavaju? Pa Zrinjski je prošle godine prvi put  igrao grupu najslabijeg evropskog takmičenja. Realizam, skromnost, strpljenje, rad i ulaganje umjesto nerealnog ku***nja - mnogo korisnije!, naveo je Tegeltija.

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.