23.8.2024. 11:14
0
Denis Ćorić pred Slobodu: Zahtjevna i teška utakmica
FOTO: Screenshot/Youtube
Željezničar će u 4. kolu Wwin lige BiH gostovati ekipi Slobode u Tuzli.

Utakmicu je najavio trener Željezničara Denis Ćorić, koji se nada da njegovi igrači mogu doći do treće pobjede u nizu.

"Očekuje nas jedna zahtjevna i teška utakmica. Vrlo dobro znamo da Sloboda nije ušla dobro u prvenstvo, da je ekipa koja se traži i ekipa koja se slaže u hodu. Ja ih maksimalno respektiram, kako klub tako i njihovog trenera", započeo je Ćorić, te nastavio:



"Mi smo u dobrom ritmu, dečki dobro rade, više manje svi igrači su u trenažnom procesu. Igrači koji su se naknadno priključili hvataju konce, Karjašević i Radinović su ušli u trenažni proces. Imamo sve igrače na raspolaganju. Znamo da može i mora biti bolje, analizirali smo utakmicu protiv Igmana, neke stvari moramo popraviti, ali na dobrom smo putu. Nadam se dobroj utakmici u Tuzli i da pokažemo da ovo nije slučajno. Idemo se nadigravati i vidjet ćemo kako će završiti".

Utakmica Sloboda - Željezničar se igra u subotu s početkom od 21 sat.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.