24.8.2024. 11:46
0
Radnik dočekuje Velež, Sloboda i Željo igraju fudbalski bh. klasik na Tušnju
Danas su na programu dvije utakmice, a prva je u Bijeljini od 18:45 sati.

Radnik dočekuje Velež koji je loš start sezone popravio u prošlom kolu gostujućom pobjedom 2:0 kod Širokog Brijega. Radnik ima četiri boda u dvije utakmice i sigurno će pokušati obradovati svoje navijače u novom domaćem susretu.

Od 21:00 na Tušnju igraju stari rivali Sloboda i Željezničar. Uloga favorita pripada gostima iz Sarajeva, ali susreti ova dva tima nerijetko su znala donositi i iznenađenja.

Željezničar je nakon poraza na startu nove sezone od Širokog Brijega (0:1), upisao dvije pobjede i na Grbavici vlada pozitivna atmosfera te smatraju da su kvalitetniji od Slobode.

Sloboda ima tri poraza te gol razlika 1:7, što najbolje govori o trenutnoj kvaliteti igračkog kadra. Na Tušnju se nadaju da će konačno proigrati i da pred svojim navijačima mogu do prvih bodova.

U nedjelju nema utakmica, s obzirom na dvije odgode, dok je susret GOŠK-a i Posušja planiran za ponedjeljak.

(NAP)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.