27.8.2024. 12:09
0
"Mogao sam puno više igrati i napraviti u reprezentaciji BiH, ali ništa se ne može mjeriti s pozivom za reprezentaciju Hrvatske"
Hrvatski napadač Kristijan Lovrić, trenutno je bez kluba nakon što je raskinuo ugovor sa Osijekom.

Lovrić je tokom karijere mnogo obećavao, a u jednom periodu se povezivao i sa reprezentacijom BiH. Sada je Lovrić otkrio kako je postojao kontakt sa NS BiH, ali da je na kraju odlučio za Hrvatsku.

“Nastup za hrvatsku reprezentaciju, i to kao igrač Gorice, nešto je na što sam najponosniji u karijeri. Iskreno, bilo je konkretnog razgovora prije toga s ljudima iz Nogometnog saveza BiH i bio sam jako blizu da taj poziv prihvatim, ali kada je došao poziv Hrvatske, nikakva dvojba nije postojala. Možda sam mogao puno više igrati i napraviti u reprezentaciji BiH, ali ne može se ništa mjeriti s pozivom za našu reprezentaciju”, izjavio je Lovrić za Index.hr, a potom dodao:

“Bio je samo jedan nastup, ali to je za mene nezaboravno iskustvo. Upoznao sam tamo najboljeg igrača svijeta Luku Modrića, idola Ivana Perišića, Matea Kovačića, Dejana Lovrena…Ma, bolje da ne nabrajam dalje jer sve su to nogometne veličine. To su sve fenomenalni ljudi prije svega, ni u najluđem snu nisam očekivao da će se odnositi prema meni kako jesu kad sam tamo došao. Oni su napravili da se osjećam kao da sam godinama s njima bio i stvarno im hvala na tome. Ostaje mi uspomena za cijeli život i ne bih ništa mijenjao”.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.