29.8.2024. 22:22
0
Težak poraz Zrinjskog od Vitorije za oproštaj od Evrope
FOTO: HŠK ZRINJSKI
Fudbaleri Zrinjskog večeras su pred svojim navijačima doživjeli težak poraz koji im je nanijela portugalska Vitorija, bilo je 0:4 za goste (ukupno 7:0).

S obzirom da je portugalski tim u prvom meču slavio s 3:0 Zrinjski je ukupno poražen s ogromnih 7:0 što je debakl kakav se ne pamti.

Zrinjski je počeo ofanzivno, svjestan da nema šta izgubiti. Nakon nedostuđenog penala poslije ubačaja Ćužea njihova igra se raspala.

Već do kraja prvog dijela mrežu Plemića su po jednom zatresli Manu, Santos i Oliveira.

Odbrana Zrinjskog nije ličila ninašta. Bezbroj greški u odbrani kulminirale su još jednim primljenim golom, a on je bio djelo Gustava Cunhe koji je u 71. minuti postigao eurogol za pamćenje.

Ovdje je dakle završen evropski put Zrinjskog ovog ljeta, dok Vitoria ide u grupnu fazu Konferencijske lige.

 
Zrinjski
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.