7.9.2024. 11:53
0
Sergej Barbarez izostavio standardnog reprezentativca za večerašnji meč
Sergej Barbarez je sa spiska igrača morao da prekriži četiri imena za utakmicu protiv Nizozemske. Trojica su došla sama od sebe, jer je Sead Kolašinac povrijeđen, Anel Ahmedhodžić je tražio da napusti reprezentaciju, a Haris Hajradinović je zbog bolesti propustio posljednja tri treninga reprezentacije.

Ipak, četvrto ime je iznenađenje, pa vjerovatno i najveće do sada. Sergej Barbarez za večerašnji meč nije stavio Dennisa Hadžikadunića. Nije do sada bilo informacija da se radi o nekoj povredi, čak je i Sergej Barbarez jučer na press konferenciji rekao da su svi zdravi, tako da će biti zanimljivo čuti zbog čega se Barbarez odlučio da izostavi Hadžikadunića da li se nešto u međuvremenu dogodilo zbog čega je spriječen da nastupi, ili su u pitanju taktički razlozi.

Podsjećamo, utakmica Nizozemska - BiH igra se večeras od 20.45 u Eindhovenu.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.