17.10.2024. 13:11
1
Bh. reprezentativac dao vrlo nepromišljenu izjavu pa se sada počeo "vaditi" preko društvenih mreža: "Jedna jedina Bosna i Hercegovina"
Bh. reprezentativac Denis Huseinbašić dao je pomalo nepromišljenu izjavu njemačkim medijima, a sada se odlučio oglasiti.

Huseinbašić nije igrao od početka protiv Mađarske u posljednjem meču BiH u Ligi nacija, a Huseinbašić je kazao da je "možda dobro što u utakmici protiv Mađarske nisam bio starter".

On je utakmicu protiv Njemačke počeo od prve minute, a protiv Mađarske ušao je u igru u 65. minuti susreta.

"Igrati dvaput u BiH je bilo zabavno, atmosfera je bila odlična. Sretan sam što mogu ovo iskustvo ponijeti u svoj klub, to me čini jakim i zadovoljnim".

Riječi veznjaka Koelna nisu se dopale navijačima Bosne i Hercegovine. Njegov Koln u petak igra utakmicu protiv Darmstadta, a susret počinje u 18:30 sati.

Dan prije utakmice, Huseinbašić je objavio poruku putem Instagram storyja i na neki način se iskupio za nesmotrenu izjavu datu Nijemcima.

“Ponos i veliko zadovoljstvo je igrati za ovaj dres. Svaku sekundu i minutu ostavit srce na terenu. Jedna jedina Bosna i Hercegovina”, napisao je Huseinbašić.

(Ajdin B.)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.