17.10.2024. 17:54
0
FK Željezničar uplatio 5.000 KM za pomoć nastradalim u poplavama
Fudbalski klub Željezničar prikupio je 5.000 KM za pomoć stanovništvu Bosne i Hercegovine pogođenom razornim poplavama u proteklom periodu.
- FK Željezničar pokazao je još jednom svoje srce i solidarnost s građanima BiH, prikupivši 5.000 KM kroz donacije članova Skupštine kluba za pomoć stanovništvu pogođenom razornim poplavama.

Prikupljeni iznos bit će uplaćen na račun humanitarnog Udruženja Pomozi.ba, koje već koordinira pomoć za nastradale.

Pored ove aktivnosti, podsjećamo da je klub protekle sedmice organizovao aukciju dresa s potpisima svih igrača, čime je prikupljeno 2.060 KM, koje su također donirane Udruženju Pomozi.ba. Osim toga, UNFKŽ - The Maniacs (Udruženje navijača FK Željezničar) provelo je akciju prikupljanja osnovnih potrepština koje su dostavljene najugroženijem stanovništvu.

FK Željezničar ovim putem još jednom poziva sve sugrađane i sugrađanke da se pridruže akciji pomoći pozivom na broj 17039, kako bismo zajedno pomogli onima kojima je to najpotrebnije - saopćili su sa Grbavice.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.