23.10.2024. 18:08
0
Zoran Zekić: Sarajevo je najveći klub u BiH
Zoran Zekić, trener FK Sarajevo, dao je intervju za Sport Klub u kojem je govorio o zagrebačkom Dinamu, kao i o situaciji na Koševu.

Zekić je istakao da je Sarajevo, bez sumnje, najveći klub u BiH po broju simpatizera, napominjući da to donosi veliki pritisak, pogotovo jer ekipa sa Koševa nije osvojila trofej u poslednjih nekoliko godina.

“Sarajevo je sigurno najveći klub u Bosni i Hercegovini sa najviše simpatizera. Naravno da to nosi jedan veliki pritisak, posebno jer se nije osvojio trofej u posljednjih nekoliko godina, pa je bilo promjena trenera i dosta lutanja. Pokušavamo sve stabilizovati i napravili smo dosta promjena u rosteru u ova četiri mjeseca”, rekao je Zekić, dodajući:

“Više-manje dobro igramo, a ponekad nas košta veliki broj promašenih šansi. Mislim da možemo biti zadovoljni, iako uvijek treba težiti boljem. Imali smo jako zapaženu ulogu u Europi dok smo je igrali. Prvenstvo je jako zanimljivo, a neke momčadi izdvojile su se kao favoriti. Bit će jako interesantno do kraja sezone”, naglasio je Zekić.

Cijeli intervju sa Zekićem možete pročitati OVDJE.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.