23.10.2024. 19:18
0
Bivši igrač Sarajeva poslao poruku Musemiću: "Šefe, rekao si ono što svi mislimo"
Ni 10. kolo WWin lige Bosne i Hercegovine nije moglo proći bez skandala.

Utakmica Zrinjskog i Igmana kojom je ujedno i stavljena tačka na ovo kolo, ostala je u sjeni incidenta koji se dogodio kada su trener kluba iz Konjica Husref Musemić i kontrolor suđenja Admir Šehović ušli u verbalni obračun.

Sve se dogodilo nakon crvenog kartona koji je u prvom poluvremenu dobio igrač Igmana Almir Bekić, a nakon kojeg je Musemić potpuno izgubio živce.

Trener Igmana je sankcionisan crvenim kartonom, a već naredni dan uslijedio je ekspresan sastanak Disciplinske komisije Fudbalskog saveza BiH na kojem je donesena odluka o šestomjesečnoj suspenziji Musemića, ali i novčanoj kazni od 3.000KM. 

Musemić je, u međuvremenu, dobio veliku podršku brojnih bivših i sadašnjih fudbalera, a jedan od njih je i Damir Hadžić koji se oglasio putem Instagram storyja, prenosi Sport1.

- Podrška šefe legendo, rekao si što svi mislimo, napisao je Hadžić.

image
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.