23.10.2024. 20:48
0
Liga prvaka: Remi Atalante i Celtisa. Debitant iznenadio šampiona Njemačke
Fudbaleri Bresta i Leverkusena odigrali su neriješeno (1:1) u trećem kolu Lige prvaka u ranom terminu od 18.45, u kom je odigran još jedan meč. Atalanta je u Bergamu ugostila Celtic sa kojim je odigrala bez golova – 0:0.

U timu Atalante cijeli meč je odigrao Sead Kolašinac, ali nije uspio da podstakne ekipu da slavi na utakmici gdje je bila veliki favorit. Nešto sjevero-zapadnije od Bergama, u Brestu, istoimeni tim kao i sam grad dočekao je prvaka Njemačke, Bayer iz Leverkusena.

Oba gola u Francuskoj viđena su u prvom poluvremenu, poveo je Leverkusen u 24. minuti preko Wirtza, ali je u 39. Lees-Melou poravnao na 1:1 što je bio i konačan rezultat.

Tako je mala i nepopularna ekipa Bresta koja je debitant u Ligi prvaka među vodećima u Ligi prvaka sa sedam bodova, samo dva manje od prvoplasirane Aston Ville.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.