9.11.2015. 20:53
0
Za uspjeh Apple Watcha biće potrebne godine
Apple-ov dizajnerski guru Mark otkrio je šta misli o budućnosti pametnog sata u nedavnom intervjuu za australijski Financial Review i njegovi komentari govore mnogo više od bilo čega što se moglo čuti iz Apple-a prethodnih mjeseci. Naime, kako je kazao, za uspjeh ovog sata biće potrebno čak pet godina.
"Koliko ja znam, izuzetno je uspješan. Poenta je da je to početak nečega" rekao je Mark za časopis i dodao da su ljudi, potrošači i analitičari nestrpljivi.

Markovi komentari su usmjereni ka frustracijama da Apple Watchu nedostaje uspjeh kakav ima iPhone. Međutim, kompanijin smartfon objavljen 2007. godine takođe je u početku naišao na sumnjičavost, ali mu nije trebalo mnogo da uhvati pažnju potrošača.

"Pogledajte iPhone, to je stvar koja je promjenila situaciju. Vjerujem da će ovaj proizvod biti taj koji će promjeniti stvari na tržištu. Nemam nikakve sumnje da će za pet godina sve biti u redu", dodao je on. 
(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.