24.12.2022. 20:52
0
WhatsApp mijenja jednu opciju, evo kako će sada raditi
WhatsApp mijenja jednu opciju. S novom opcijom donosi poništavanje funkcije ‘Izbriši za mene’. Time bi korisnike spasio od neugodnosti koje može uzrokovati slučajno brisanje poruka za sebe, umjesto za sve. Značajka ‘slučajno brisanje’ donosi vremenski prozor od pet sekundi. Tokom tog perioda korisnici mogu poništiti brisanje svojih poruka u pojedinačnom ili grupnom razgovoru – i izbrisati ih sve.

Korisnici, naime nekad umjesto ‘briši za sve’ znaju pritisnuti ‘briši za mene’ kako bi izbrisali pogrešno poslanu poruku. WhatsApp mijenja jednu opciju i navodi da će biti dostupna svim korisnicima Androida i iPhonea. Prvo je bila testirana u beta verziji za Android i iOS tokom augusta, piše WABetaInfo.

WhatsApp je 2017., podsjetimo, uveo opciju ‘Izbriši za sve’ kako bi omogućio da se izbrišu poruke za sve sudionike razgovora. Iako je početno uvođenje opcije bilo ograničeno na sedam minuta, WhatsApp je na kraju rok produžio na do dva dana i 12 sati, zaključuje TechCrunch.

(A. Balićevac)

WhatsApp
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.