4.4.2023. 17:27
0
Sony je lansirao nove slušalice s laganim dizajnom
Sony je lansirao nove WF-C700 TWS slušalice s laganim dizajnom i aktivnim uklanjanjem buke. Dolaze sa sportskim izgledom, a koštaju malo više od slušalica WF-C500.

Sony WF-C700 dolazi s cilindričnim kućištem za punjenje. Nove TWS slušalice podržavaju aktivno poništavanje buke s prilagodljivom kontrolom zvuka koja mijenja poništavanje buke na temelju vaše aktivnosti. Automatski će se prebaciti na ambijentalni način rada ovisno o tome gdje se nalazite.

Prema firmi, svaka WF-C700 slušalica teži samo 4,6 grama.

Sony tvrdi da će slušalice nuditi uparivanje s više tačaka softverskim ažuriranjem koje se očekuje kasnije ovog ljeta. Bežične slušalice podržavaju 360 Reality Audio prostorni zvuk, DSEE povećanje zvuka i fino podešavanje ekvilizatora preko aplikacije Headphones Connect.

Buds nudi impresivno vrijeme reprodukcije od 7,5 sati s uključenim ANC-om i 10 sati bez ANC-a. Kućište baterije kapaciteta 300 mAh produžuje te brojke na 15 sati s uključenim ANC-om i 20 sati bez ANC-a. Dostupne su u crnoj, bijeloj, boji lavande i zelenoj boji žafije. Cijena im je 130 eura (260 KM).

Bit će u prodaji tijekom travnja 2023. iako Sony još nije potvrdio tačan datum. 


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.