21.4.2016. 21:16
0
Za one koji nemaju ideju za ručak ili večeru
Riblja musaka je odličan izbor.
Potrebno:

500 g fileta ribe

2 čena bijelog luka

1/2 kg krompira

250 g paradajza

veza peršuna

so, biber.

Priprema:

Izmiješajte izgnječeni bijeli luk, peršun i ulje. Krompir isijecite na kolutove i posolite.

U vatrostalnu posudu stavite polovinu krompira, pa kolutove paradajza i filete ribe, prelijte polovinom smjese od bijelog luka, pa ponovite ređajte i pecite oko 25 minuta na 200 stepeni.
(CDM/Alen Avdić)
MusakaRiba
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.