27.2.2017. 15:34
0
Mješavina kojom ćete skinuti i posljednji gram sala
Svima su nam dobo poznata odlična svojstva meda po zdravlje, kao i superzdrava kombinacija sa cimetom, piše Kurir.

Naime, med i cimet ako se konzumiraju pred odlazak u krevet stimulišu čišćenje creva, eliminišu gljivice, parazite i druge bakterije koji su odgovorni za sporo varenje i loš metabolizam, pa ćete konačno uspeti da se rešite svakog grama sala!

Kada se telo konačno očisti, vi ćete najzad imati savršenu liniju, ali i popraviti zdravlje.
Oni koji su koristili ovaj recept kažu da se svakog jutra budite sa manjom težinom, počevši od prvog dana!Ovu smesu možete da koristite i kao prevenciju, protiv nagomilavanja masti u organizmu.

Recept: Večeras u 200 ml ključale vode sipajte pola kašičice cimeta u prahu, a kada se ohladi, dodajte kašičicu meda i odložite u frižider. Sutradan pred spavanje napravite novi napitak, a onaj koji ste odložili u frižider popijte.

Napomena: Ne smete ništa više da dodajete u pvaj napitak i morate da ga pijete samo uveče, inače efekat neće biti tako jak.

(Merima Druškić)

CimetMed
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.