15.8.2017. 18:20
0
Narodna kuhinja 'Stari Grad' spremna za prijem kurbanskog mesa
Udruženje Narodna kuhinja "Stari Grad" Sarajevo izrazilo je spremnost i želju za prijem donacija kurbanskog mesa u dane obilježavanja Kurban-bajrama radi poboljšanja kvaliteta ishrane korisnika te kuhinje, kao i ostalih osoba i porodica kojim pružaju pomoć.

Narodna kuhinja "Stari Grad" obavijestila je sve zainteresirane pravne i fizičke osobe koje žele donirati kurbansko mesa toj kuhinji da će prijem i podjela kurbanskog mesa biti obavljano od 1. do 3. septembra od 08.00 do 20.00 sati, kao i da je uz donirano kurbansko meso donator obavezan predočiti urednu dokumentaciju o ispravnosti mesa (VS obrazac izdat od nadležne Veterinarske stanice).

Također, podjelu kurbanskog mesa moći će obavljati ovlaštene osobe ispred Narodne kuhinji u ulici Halači broj 6., a pojedinačna podjela kurbanskog mesa od neovlaštenih osoba u istoj ulici neće biti dozvoljena.

Svi koji se žele blagovremeno informisati o detaljima o preuzimanju kurbanskog mesa od Narodne kuhinje "Stari Grad" mogu to učiniti na telefon 033 237-189, navedeno je u saopćenju.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.