28.12.2017. 16:22
0
Gosti su mogli uživati u primamljivim aromama niza specijaliteta u događaju "Hunt for the Perfect Taste"
Gosti su u neponovljivoj atmosferi „4 sobe gospođe Safije“ mogli tragati za svojim savršenim okusom i uživati u primamljivim aromama niza specijaliteta u događaju „Hunt for the Perfect Taste“.

U ovoj večeri su uživali oni koji znaju prepoznati neprikosnoveni stil i ne zadovoljavaju se običnim. Nisu se ustručavali da u nizu okusa pronađu kombinaciju onih pravih i zadovolje čula u stalnom lovu za impresivnijim i intenzivnijim podsticajem.

Upravo je to osjećaj kojeg želi stvoriti Davidoff kako bi uvijek bio uz ljude koji zadovoljstvo traže u novim avanturama i podvizima. Oni se uvijek dočekaju na noge i ne gube vrijeme da započnu nove izazove.

Ova večer „Hunt for the Perfect Taste“ je druga po redu i  organizovana je za cijenjene potrošače koji su imali priliku da oprobaju odabrana jela i specijalne deserte. U nizu događaja koji slijede nastaviti će se potraga za novim savršenim okusima kojima nije moguće odoljeti.  

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.