28.1.2020. 13:19
0
Saradnja Academice i kompanije dm: Mladi fudbaleri pripremali zdrav obrok
Pravilna ishrana je ključna za sve one koji se bave sportom, a to su prepoznali i u sarajevskoj školi fudbala Academica. Zbog toga su, nedavno, u saradnji sa kompanijom dm organizovali radionicu posvećenu pripremi zdravog obroka.
Academica je škola fudbala koja je osnovana u oktobru 2013. godine i kroz koju je do danas prošlo više od 500 dječaka i djevojčica. Trenutno članstvo broji više od 200 polaznika koji dijele ljubav i strast za najvažniju sporednu stvar na svijetu. 

Pod pokroviteljstvom kompanije dm – drogerie markt organizovali su radionicu „Pripremi zdrav obrok“, kojom su željeli svojim članovima približiti ideju zdrave ishrane.

Idejni tvorac radionice je Emir Kurtić, predsjednik Akademije, koji je realizirao projekt uz besprijekornu podršku vrhunskog chefa Mirana Karića iz restorana Dos Hermanos koji je djeci približio vrijednosti zdrave ishrane i korištenja proizvoda iz bio organske proizvodnje.

Na radionici je učestvovalo 12 dječaka koji su izrazili zadovoljstvo učešćem, ali i okusima i mirisima koje su imali priliku probati.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.