25.11.2015. 17:32
0
"U Travniku nam se poništava čist gol, protiv Sarajeva nam sviraju dva penala i crveni karton"
Za Source.ba portal je govorio Mirza Varešanović, sada već bivši šef Stručnog štaba FK Olimpic iz Sarajeva.

U prvom dijelu razgovora sa Varešanovićem bilo je govora o lošim partijama Olimpica, aktuelnog osvajača Kupa BiH, koji se trenutno nalazi u zoni koja naredne sezone vodi u Prvu ligu FBiH. Podsjećanja radi, Olimpic se trenutno nalazi na 12. poziciji tabele BHT Premijer lige sa 16 osvojenih bodova, šest manje od Viteza koji je prvi klub koji se nalazi iznad zone ispadanja.

Osim toga bilo je govora o igračkom kadru kluba sa Otoke, a Varešanović se također osvrnuo na odnos sa Nijazom Gracićem. U posljednjem dijelu intervjua bilo je govora o kritikama na račun sudija koji je Varešanović iznosio tokom 2015. godine.

Mirza Varešanović je rođen 31. maja 1972. godine u Sarajevu. U igračkoj karijeri je nastupao za Sarajevo, Bordeaux, Olympiacos, Bursaspor i bečku Austriju. Kao trener je vodio Sarajevo, Velež i Olimpic, a sa Vukovima je prošle sezone osvojio Kup BiH. Bivši je reprezentativac BiH, za koju je nastupio u periodu od 1996. do 2001. godine.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ermin Ljumić
Montaža: Ermin Ljumić

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.