11.1.2016. 17:09
0
Blamaže poznatih: Ana Bekuta pala s bine, pa upitala "Je li ovo snimila kamera", novinar RTS-a pao sa stolice uživo tokom emisije
Brojne poznate ličnosti iz svijeta muzike, filma i politike imale su pred velikim brojem ljudi svoj neslavni trenutak, kada su se u svega nekoliko sekundi osramotili i to prilikom pada.

Ti snimci su u kratko vrijeme postali popularni na internetu, a neki se, i bez obzira što su stari po nekoliko godina, mogu pogledati i danas. Brojne poznate ličnosti bi ovakvu vrstu video materijala rado izbrisale.

Domaća estrada ima nekoliko upečatljivih padova, prije svega, muzičara, a koji su postali prepoznatljivi u posljednjih nekoliko godina. Pa krenimo redom...

Srbijanska folk pjevačica, Ana Bekuta, poprilično se osramotila na jednom koncertu kada je pala tokom nastupa uživo. Nakon pada, Bekuta se nasmijala, a onda je publiku upitala: 'Je li ovo snimila kamera?' 

Hrvatska pjevačica i članica popularne Colonije, Indira Vladić, je imala privilegiju da se osramoti tokom emitovanja na državnoj televiziji, HRT1. Ona je pala tokom playback izvođenja pjesme "Gukni golube". Indira je bila šokirana nakon pada, orkestar koji se nalazio na bini se smijao, baš kao i gosti koji su sjedili za stolovima. Slično se dogodilo i pjevačici Mini Kostić koja je pala u studiju tokom playback izvođenja pjesme "Stranci". Mina je očito pretjerala sa plesnim pokretima, što ju je u konačnici koštalo pada i blama pred TV publikom.

Slično se tokom koncerta dogodilo i Lepoj Breni. Brena je očito malo pretjerala sa koreografijom, pa je pala, ali se brzo podigla i pretvarala se kao da se ništa nije dogodilo. Jedan od najupečatljivijih padova u posljednjih nekoliko godina dogodio se početkom takmičenja "Operacija trijumf" od prije osam godina. U glavnim ulogama je bila Ismeta Dervoz, koja je na kraju i dobro prošla s obzirom da je pala sa velike visine.

Voja Nedeljković, voditelj emisije "Zvezde Granda", također je doživio pad tokom snimanja emisije. njegova kolegica, Sanja Kužet, imala je najbolju reakciju kada je nakon njegovog pada rekla: 'Malo u desno". Slična stvar se dogodila i Eri Ojdaniću, kojem možda i dan danas nije jasno zbog čega se samo srušio na pozornici.

Jovan Memedović, sportski novinar na RTS-u, je pao sa stolice uživo tokom emisije, a sve je to itekako smiješno bilo njegovom gostu u studiju. Voditeljica PINK-a, Sanja Nikolić, je izgubila svijest uživo tokom vijesti, a posebno zanimljiva reakcija bila je njenih kolega, koji nisu znali da li da nastave s vijestima ili da pomognu djevojci koja se upravo onesvijestila. Seriju padova domaće estrade ćemo zaključiti sa Suzanom Mančić i njenim padom.

I brojne strane zvijezde nisu ostale bez sramoćenja pred velikim brojem svojih fanova, ali i onih koji će tu "sramotu" pogledati na internetu.

U glavnim ulogama su Justin Bieber, Rihanna, dok je Katy Perry imala blam kada je publika shvatila da uopće ne svira frulu i da je sve obični playback. Jedan od članova benda One Direction je pogođen patikom tamo gdje nije baš pogodno, dok je svoj kultni pad "odradila" i uvijek kontroverzna Lady Gaga. Ništa manje spektakularan pad je imala i pjevačica Pink.

A kakva bi to lista bila kada u nju ne bismo ubacili i ponekog političara. Istina, takvih situacija nije baš mnogo zabilježeno u našoj zemlji, ali primjera radi, susjedna Hrvatska ima svoje velike adute. U glavnim ulogama su Milan Bandić, Ivo Josipović i Zoran Milanović.

Pripremio: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.