15.3.2016. 18:41
4
Manekenka Boba Tošić za Source.ba: Jedan dan zatvora bi mi pao kao smrtna kazna, mnogi će me nositi na savjesti
Nekadašnja misica fotogeničnosti BiH, Slobodanka Boba Tošić, govorila je danas za Source.ba portal o presudi koja je prije nekoliko dana izrečena, a koju je izrekao Sud Bosne i Hercegovine.

Naime, Slobodanku Bobu Tošić Sud BiH osudio je na dvije i po godine zatvora zbog učešća u organiziranoj kriminalnoj grupi, u predmetu "Lutka". Tošić je optužena za krivično djelo zločinačko udruženje iz Člana 383. Stav 2. Krivičnog zakona Republike Srpske (KZ RS), u vezi sa krivičnim djelom teško ubistvo.

Boba Tošić je prije nekoliko dana osuđena na dvije i po godine zatvora zbog toga što je bila član udruženog zločinačkog poduhvata i saučesništva u pokušaju ubistva Đorđa Ždrale 13. aprila 2006. godine. U kaznu će joj biti uračunato vrijeme provedeno u pritvoru od 17. maja do 21. augusta 2015. godine. 

Tošić je istakla kako njeno zdravstveno stanje u posljednje vrijeme nije dobro, te da je danas imala problema sa krvnim pritiskom, prvi put u životu. Poslušajte šta je danas za Source.ba portal izjavila manekenka, Slobodanka Boba Tošić!

Razgovarao: Haris Ahbabović

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.