11.5.2016. 16:06
4
Ajanović iz Stockholma za Source.ba: Evropa nije željela da shvati našu poruku, predstavljali smo BiH sa ono malo jadnih sredstava
Bosna i Hercegovina po prvi put u svojoj historiji nije uspjela izboriti plasman u finale Eurosonga. Naime, naši predstavnici (Deen, Dalal Midhat, Ana Rucner i Jala) nisu izborili finale Eurosonga u Švedskoj koje će biti održano u subotu.

I već pred sami početak 61. po redu izdanja Takmičenja za pjesmu Eurovizije bilo je jasno da naši predstavnici imaju male šanse da se domognu finala, pošto smo na svim svjetskim kladionicama veoma loše kotirali (bilo je onih koji su se takmičili u objavi vijesti da smo po nekoj osnovi jedni od favorita na Eurosongu). 

Za Source.ba portal danas se iz švedskog Stockholma javio autor pjesme "Ljubav je", Almir Ajanović.

Ajanović tvrdi da Evropa nije prepoznala poruku koju je poslala naša ekipa sinoć tokom polufinala, a također tvrdi da nije putovao sa delegacijom, nego živi u Švedskoj. U nastavku poslušajte šta je Ajanović rekao za Source.ba portal.

Novinar: Haris Ahbabović
Montaža: Emir Preljević

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.