9.6.2016. 14:16
0
"Muhammad Ali je nazvao Listona velikim medvjedom kojeg će vratiti u šumu, ljudi su padali u nesvijest kada su se borili Ali i Frazier u Manili"
Prije nekoliko dana je preminuo legendarni sportista i najveći bokser svih vremena, Amerikanac Muhammad Ali.

Muhammad Ali je preminuo u 74. godini života nakon brojnih problema i komplikacija sa zdravljem. Za Source.ba portal je tim povodom govorio dugogodišnji sportski komentator i specijalist za boks, Kemal Baluković.

Baluković je tokom ovog razgovora govorio o počecima Muhammada Alija, njegovim prvim borbama i kasnijim legendarnim mečevima protiv Joa Fraziera i Georgea Foremana. 

Također je bilo govora o eri koja je stigla nakon ere Ali - Foreman - Frazier, a ta era se tiče velikih okršaja između Mikea Tysona i Evandera Holyfielda. U nastavku pogledajte šta je za Source.ba portal povodom karijere i smrti Muhammada Alija rekao poznati sportski komentator, Kemal Baluković.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Emir Preljević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.