1.8.2016. 16:06
0
"Preživio sam rat i nemam neki strah, golman Karačić je otišao u Adanu koja je blizu Sirije, pa osjeća neku potencijalnu opasnost"
U Turskoj se prije nekoliko sedmica dogodio vojni udar, tačnije pokušaj vojnog udara, pošto je isti ugušen za svega nekoliko sati.

Danas je za Source.ba portal govorio nekadašnji fudbaler Željezničara i sadašnji fudbalski menadžer, Hadis Zubanović, koji se osvrnuo na trenutna dešavanja u zemlji u kojoj je i on nekada zarađivao svoj fudbalski hljeb, igrajući za neke turske klubove.

Bilo je govora o tome koliko su nedavna dešavanja unazadila turski fudbal, te kako su naši fudbaleri, koji igraju u toj zemlji, reagovali u danima kada se dogodio vojni puč.

Razgovarali smo o prodaji fudbalera sa ovih prostora, te prodaji fudbalera iz Premijer lige BiH, gdje većina tih fudbalera odlazi upravo u Tursku. Bilo je govora o Edinu Višći, fudbaleru Istanbul Basaksehira, koji iza sebe ima ponovo odličnu sezonu i koji je na meti brojnih turskih i evropskih klubova. Na kraju je bilo govora o domaćem šampionatu, posebno o Željezničaru i Sarajevu.

Hadis Zubanović je rođen 1978. godine u Sarajevu. U svojoj igračkoj karijeri je nastupao za Željezničar, Karabükspor, Istanbulspor, Anzhi, Velež, Dibbu i Sosnowiec. Trenutno radi kao fudbalski agent.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.