11.9.2016. 14:52
2
"Nisam odbijao izmjenu, nego me Mulaomerović pitao da li još mogu da igram. U Skenderiji sam čekao 30 minuta za jedan šut"
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć u Mejdanu od selekcije Rusije, te je tako drastično umanjila šanse da se nađe na smotruinajboljih košarkaških selekcija naredne godine na Eurobasketu.

Pred sami kraj meča dogodio se incident u kojem su glavne uloge imali Mirza Teletović, kapiten našeg nacionalnog tima, i mladi Džanan Musa, najmlađi košarkaš u našoj ekipi.

Nakon verbalne rasprave Mirza je odgurnuo Džanana, a publika u tuzlanskom Mejdanu je zbog tog poteza kapitena uzvikivala ime Džanana Muse, te potom vrijeđala Teletovića.

Danas se na press konferenciji u Sarajevu, u Plavom salonu stadiona Grbavica, medijima obratio kapiten reprezentacije Mirza Teletović koji je ispričao svoje viđenje cjelokupne situacije.

Teletović je pričao o svom odnosu sa selektorom Mulaomerovićem, kao i o tome da li je odbijao da napusti parket kada je Damir Mulaomerović tražio od njega da ga zamijeni. Mirza se osvrnuo i na probleme u kojima se trenutno nalazi KSBiH i košarkaška selekcija BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.