13.10.2016. 13:06
0
"Ne znam ko je rekao da se Sanjin Sefić sam predao policiji. Sefić je u Novom Sadu, a nije ni bitno gdje je uhapšen"
Odbjegli Sanjin Sefić navodno se sam predao policiji u Novom Sadu nakon što je saznao da je za njim raspisana međunarodna potjernica, vijest je koju je maločas objavila Patria.

Danas smo pozvali Mirsada Vilića, direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, koji nam nije mogao potvrditi tu informaciju i koji je rekao kako takve informacije još uvijek nije dobio.

Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH obaviještena je sinoć od strane MUP-a Srbije da se odbjegli Sefić nalazi u njihovim rukama, te da je nakon što se predao uhapšen i smješten u ekstradicijski pritvor.

Podsjećanja radi, Sefić je u ponedjeljak navečer u Sarajevu vozeći brzinom većom od 100 kilometara na sat kod Zemaljskog muzeja BiH ubio Selmu Agić i Editu Malkoč.

Pobjegao je sa mjesta nesreće, te sa ličnom kartom u utorak 11. oktobra u ranim jutarnjim satima na graničnom prelazu Uvac prešao u Srbiju. 

Danas smo pokušali dobiti više informacija iz MUP-a Republike Srbije, ali smo tamo dobili odgovor da je jučerašnje službeno obraćanje Nebojše Stefanovića jedini vid informacije koji možemo za sada dobiti.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.