17.10.2016. 17:29
3
Dževad Topić Topa o derbiju: Ja sam navijač Sarajeva, jučer su mi iz Amerike došli sin i snaha, pa sam i njih poveo na Koševo
U sklopu 12. kola BHT Premijer lige, danas je na stadionu Asim Ferhatović Hase odigran 109. po redu vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara.

U skromnoj fudbalskoj predstavi nije bilo golova, pa je utakmica okončana bez pobjednika, što i nije neko specijalno iznenađenje kada je u pitanju derbi sarajevskih rivala u posljednjih 10-ak godina.

Tako je i druga utakmica u ovoj sezoni završena remijem, pošto je prvi meč na Grbavici okončan također podjelom bodova (1:1).

Danas je svoje viđenje utakmice za Source.ba portal podijelio bivši ratni komandant bataljona Vojne policije, Dževad Topić Topa.

Dževad Topić Topa se osvrnuo na samu utakmicu, viđeni fudbal, FK Sarajevo, dosadašnji rad Mehmeda Janjoša, kao i šanse Sarajeva do kraja sezone.

Novinar: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.