18.10.2016. 16:59
3
"Ja se sa bosanskim loncem ne bih sprdao, jer on postoji, kao što postoji i srpska salata. Bosanski i srpski toalet papir ne postoji"
Srpski političari koji se hrane u restoranima institucija BiH negoduju jer smatraju da bi se na jelovnicima trebalo naći više srpskih jela. Ne, ne šalimo se, zaista je tako.

Srpski političari se tako žale da se na jelovnicima ne mogu pronaći srpski specijaliteti od svinjetine, srpska salata, te druga srpska tradicionalna jela.

Danas je za Source.ba portal o ovom "velikom problemu" govorio Drago Kalabić, nekadašnji SNSD-ov zastupnik u PSBiH.

Bilo je govora o tome šta nedostaje na jelovnicima i zbog čega političari iz RS-a negoduju zbog hrane. Kalabić je govorio o tome da je najveći problem taj što na jelovnicima više nema srpske salate i jela od svinjetine. S obzirom da su brojni "zapeli" upravo za spomenutu srpsku salatu, Kalabić je za naš portal objasnio na koji način se ona pravi.

Bilo je govora o samim cijenama spomenutih jela na jelovniku, s obzirom da vjerovatno nigdje u BiH ne postoje jeftiniji cjenovnici. 

Razgovor sa Kalabićem smo završili pitanjem da li je u toaletu nedostajalo srpskog toalet papira ili srpske vode, ili je u pitanju bila samo bošnjačka voda. U nastavku možete poslušati cijeli razgovor sa Dragom Kalabićem.

Novinar: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.