3.11.2016. 12:48
1
"Novac kojeg Harun Mahmutović traži nije novac kojeg je on uložio. Nihad Imamović tvrdi da nije potpisao taj ugovor"
Za Source.ba portal je govorio Sejo Bukva, nekadašnji predsjednik KK Bosna i sadašnji potpredsjednik UO KSBiH.

Na početku razogovora je bilo govora o brojnim skandalima koji su pratili našu A košarkašku reprezentaciju pred kraj kvalifikacija za Eurobasket. Pričali smo o tome da li će Jusuf Nurkić i dalje nositi dres selekcije BiH, kao i o izboru Damira Mulaomerovića za selektora BiH.

Bilo je govora o izboru novog selektora, te planovima Saveza na tom polju. Razgovarali smo o slučaju Nihada Đedovića, pošto KSBiH tvrdi da on još uvijek nije izgubljen za naš nacionalni tim.

Na kraju intervjua smo razgovarali o novim medijskim prozivkama na relaciji KSBiH - nekadašnji sekretar saveza, Harun Mahmutović. Bivši sekretar traži novac od KSBiH kojeg mu duguje, dok čelni ljudi KSBiH tvrde da ta potraživanja nisu opravdana i najavili su kontratužbu protiv Mahmutovića.

Sejo Bukva je rođen 1966. godine. Karijeru je započeo u KK Bosna, a kasnije je igrao za Spalato, Rijeku, Ulkerspor, Prievidz, Bratislavu, ZTE, Albacomp, Kaposvar i Debreceni. Nekadašnji je predsjednik KK Bosna, a trenutno obavlja funkciju potpredsjednika UO KSBiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.