17.11.2016. 13:17
7
Sjećate li se visočkog repera Doktora Zoa? Pogledajte čime se danas bavi ovaj čovjek!
Nema zaljubljenika u rep muziku koji nije čuo za Doktora Zoa. Danas, nekoliko godina nakon prvog pojavljivanja, Dženan Hodžić, poznatiji kao Dr. Zo, radi jednu sasvim drugu vrstu posla.

Dženan je već nekoliko godina u poljoprivredi, a sve je počelo kada je shvatio da od repa nema hajra, barem ne na Balkanu. 

Kolege iz svijeta muzike kažu da ga nisu zadirkivale zbog toga što je odlučio da uđe u svijet poljoprivrede. Dr. Zo kaže da nikada nije zaboravio muziku, te još uvijek su otvorena vrata da se vrati svojoj prvoj ljubavi, repu.

Kada je u pitanju poljoprivreda, ljude zanima samo jedno - da li se od uzgoja malina i ostalog voća može živjeti. Pored malina i jagoda, koje je Dr. Zo uzgojio, ovaj Visočak je uspio uzgojiti i jedno čudno i egzotično voće, kivano.

Naša kamera je jučer bila u Visokom, u malinjaku Dženana Hodžića. U nastavku pogledajte šta smo zabilježili i o čemu smo razgovarali sa Dženanom.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.