19.1.2017. 10:06
2
"Zvijezda" lokalnih izbora u BiH: Da li sam razočaran u život? Neki samo plivaju i na vrhu su. Ne bih se odrekao bh. pasoša
Kandidat za načelnika Teslića na prošlim lokalnim izborima u BiH, Konstantin Savić, izjavio je jutros za Source.ba portal da mu je želja da radi negdje izvan BiH.

Savić je prije dva dana rekao kako bi sutra napustio zemlju, ali da za to trenutno nema mogućnosti. Izrazio je želju da nekada u budućnosti bude advokat u Berlinu.

Konstantina Savića smo upitali otkud sada takva odluka nakon kandidature za načelnika  Teslića, te da li je toliko razočaran životom u BiH. Upitali smo ga da li bi se odrekao bh. pasoša u zamjenu za, primjera radi, njemački. Našeg sagovornika smo upitali šta trenutno radi i čime se bavi.

Konstantin Savić je na lokalnim izborima u BiH bio nezavisni kandidat za načelnika Teslića. Na izborima je osvojio svega 763 glasova, a u debatama pred izbore je imao veoma upečatljive TV nastupe. U Tesliću je inače pobijedio Milan Miličević iz SDS-a.

Razgovarao: Haris Ahbabović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.