28.2.2017. 12:35
4
"Saša Vugdalić ima poseban način komentarisanja. Edin i ja smo skočili nakon Allenove trojke i iščupali smo slušalice i mikrofone"
Za Source.ba portal danas je govorio novoizabrani predsjednik Skupštine FK Željezničar i sportski komentator na OBN televiziji, Adis Hadžić.

U prvom dijelu razgovora sa Hadžićem bilo je govora o FK Željezničar, Premijer ligi BiH, gostovanju kluba sa Grbavice u Krupi, te novoj ulozi u kojoj se pronašao ovaj sportski komentator.

Bilo je govora o profesiji komentatora na TV-u, kolegi Sabahudinu Saši Vugdaliću sa kojim radi duži niz godina, kao i o tome koliko je potrebno izdvojiti vremena kako biste se kvalitetno pripremili za jedan prenos/utakmicu.

"Saša Vugdalić ima poseban način komentarisanja. Svaki komentator ima svoj način rada. Ja lično radim onako kako mislim da treba i to ne mogu mijenjati. Na ljudima je da proberu da li se to nekome dopada ili ne. Bilo mi je zadovoljstvo raditi sa Edinom Avdićem. Sjećam se da smo nakon trojke Ray Allena, u onoj seriji Bostona i Chicaga, skočili i iščupali slušalice i mikrofone iz boksa za tehniku. Ljudi su dolazili u studio i snimali su nas kako komentarišemo utakmicu", rekao je Adis Hadžić za Source.ba portal.

Adis Hadžić je rođen 1977. godine u Sarajevu. Dugogodišnji je novinar na OBN televiziji, a prije nekoliko sedmica je izabran za predsjednika Skupštine FK Željezničar.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.