1.4.2017. 21:43
0
Dok su navijači skandirali njegovo ime, Ivica Osim poručio: Željo je klub nostalgičara koji su ovdje napravili jedno čudo
U sklopu 1. kola Lige za prvaka BiH, Željezničar je večeras na prepunoj Grbavici pobijedio Slobodu sa 4:2.

Source.ba portal je ovu utakmicu ispratio sa novoizgrađene istočne tribine, pa vam u nastavku donosimo atmosferu sa ove tribine.

Pred sami početak utakmice svečano je otvorena nova tribina na Grbavici, a u pitanju je istočna tribina koju su zajedničkim snagama za svega par mjeseci izgradili navijači kluba sa Grbavice.

Tribinu je otvorio legenda FK Željezničar, Ivica Osim. Tokom njegovog obraćanja navijačima, publika na Grbavici je skandirala njegovo ime.

"Lakše je sada na ovom mjestu ovdje stajati, nego igrati na Grbavici pred navijačima. Nikada do sada nisam vidio bolji teren na Grbavici. Sada vas je mnogo, ali je šteta što vas i ranije nije bilo tako mnogo. Željo je klub nostalgičara koji su ovdje napravili jedno čudo", rekao je Osim.

Uskoro pogledajte ostale detalje sa istočne tribine tokom današnjeg meča FK Željezničar - FK Sloboda.

Novinar: Haris Ahbabović
Kamera: Haris Ahbabović / Source.ba

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.